ЖК Там Там
в Львові

Немає квартир у продажу від забудовника
Забудовник
Адреса
вул. Зелена, 261-265

Детальніше про будинок

вул. Зелена, 263 (Будинок)
10 поверхів
Все продано
Невідомо
Здано в 2 кв. 2021
Все продано

ЖК Там Там на мапі Львова

Моніторинг будівництва ЖК Там Там

Останнє оновлення — липень 2021

З цього моменту фасади ЖК перестали оновлюватися, швидше за все, йдуть внутрішні роботи.

Моніторинг будівництва ЖК Там Там - Ракурс 1, липень 2021
Ракурс 1
грудень 2019липень 2021
Моніторинг будівництва ЖК Там Там - Ракурс 2, липень 2021
Ракурс 2
грудень 2019липень 2021
Моніторинг будівництва ЖК Там Там - Ракурс 3, липень 2021
Ракурс 3
грудень 2019липень 2021

Характеристики проекту

Про будинок

🟧 Будинків1
🟧 Класкомфорт
🟧 Паркінгпідземний
🟧 Поверховість10
🟧 Секцій2
🟧 Технологія будівництвацегляна

Про квартири

🟧 Висота стелі2,7 м
🟧 Кількість квартир96
🟧 МансардаЄ
🟧 Опаленняіндивідуальне (в квартирі)
🟧 Стан квартирипід ремонт
🟧 Стіницегла
🟧 Територіявідкрита
🟧 Утепленнямінеральна вата

Про житловий комплекс

ЖК «Там Там» — багатоквартирний будинок бізнес-класу у Львові.

Локація житлового комплексу

ЖК «Там Там» знаходиться по вулиці Зелена, 261, 263, 265 і побудований над проїжджою частиною. Завдяки такому розташуванню жителі комплексу будуть постійно у центрі подій, зможуть швидко діставатись до будь-якого місця. Але тим, хто полюбляє тишу і затишок, шум автомобілів може стати на заваді комфортного життя.

Зовнішня інфраструктура

За 3 хвилин пішки знаходиться Галицький ярмарок, за 5 хвилин — авторинок. Також за кілька хвилин можна дійти до ТРЦ «Іскра», «Шувар», супермаркетів «Сільпо», «Арсен». За 1.6 км знаходиться Винниківський лісопарк.

Для дітей та школярів неподалік працюють садки № 17, 44, «Кузя», «МаМаля», «Первоцвіт», «Казка», «Мудрик», «Кіндерія», школи № 72, 84, 96, «Орияна», ліцеї № 80, Сихівський.

Для спортивних жителів «Там Там» є спорткомплекси «Спорт лайф», Fit Family, «Спорт Арт». Найближчими з лікувальних закладів є диспансер радіаційного захисту, медцентри «Оксфорд Медікал», «Раннього втручання», 8-а лікарня, обласний перинатальний центр.

Транспорт

Транспортна розв’язка є хорошою. Під будинком розташовані зупинки автобусів. До центру Львова громадським транспортом їхати близько 30 хвилин. До залізничного вокзалу витрачається 45 хвилин, на дорогу до аеропорту — 1 година.

Архітектура та зовнішній вигляд

Будинок на 10 поверхів має 2 під’їзди, в кожному з яких є 2 безшумні ліфти. Стіни цегляні, утеплені мінеральною ватою. Фасади покриті цементно-вапняною штукатуркою сірих кольорів. На них є кошики для кондиціонерів.

Внутрішня інфраструктура

Перші два поверхи відведено під комерційні приміщення. Для машин передбачено підземний паркінг.

Основні громадські зони розташовано на даху будинку: лавочки, альтанки, спортивний майданчик з тренажерами. Також облаштована тераса над комерційними приміщеннями. У дворі є невелика територія для прогулянок.

Про квартири

У будинку 96 квартир, площею від 34 кв. м до 92 кв. м. У приміщеннях є цементно-вапняна стяжка, готова до укладання будь-якого покриття. У квартирах встановлено утеплені вхідні двері з 2 замками, МДФ-накладками, металопластикові панорамні вікна з 5-камерним профілем і 2-камерним склопакетом. До квартир підведено електропостачання, на всі комунікації встановлено лічильники, двоконтурні газові котли з радіаторами. Висота стель — 2.7 м.

1-, 2-, 3-кімнатні квартири можуть мати один з 10 варіантів планувань. 1-кімнатні мають прямокутні приміщення, балкон або лоджію, можливий гардероб. 3 типи 2-кімнатних помешкань відрізняються наявністю 2 санвузлів, гардеробу, лоджії. 2 види 3-кімнатних апартаментів мають видовжений тип планування і містять 2 санвузли, 1-2 лоджії, кухню-вітальню, 2 гардероби або можливість їх облаштування.

Про забудовника

Компанія «Нова Оселя» відома на ринку нерухомості з 2005 року. Її засновником є ТОВ «Бізнес-Вектор ДК». У своїх проєктах впроваджують інноваційні технології. При будівництві житлових комплексів враховують навколишній ландшафт. У портфелі компанії багатоповерхівки, котеджі, офісні центри. «Нова Оселя» будує нерухомість по Західній Україні: Львів та область, Чернівці.

Ще про цей ЖК

Яка адреса ЖК Там Там?

вул. Зелена, 261-265.

Коли ЖК Там Там буде здано до эксплуатації?

Будинок – побудовано.

Чи є квартири у продажу від забудовників?

Згідно з нашою информацією в ЖК Там Там квартир від забудовника немає.

Хто забудовник ЖК Там Там в Львові?

Забудовником ЖК Там Там є Нова Оселя.