Новобудови Бучанскього

Квадрекси „Quadrо“ (Крюківщина)
в Крюківщині

Усі квартири від забудовника продані.
Адреса
вул. Полуботка, 4

Квадрекси „Quadrо“ (Крюківщина) на мапі Крюківщини

Характеристики проекту

Про житловий комплекс

Квадракси „Quadrо“ у Крюківщині пропонують комфортні умови проживання у найближчому та екологічно чистому передмісті Києва.

Розташування

Новобудови зводяться в селі Крюківщин, Києво-Святошинського району, Київської області, по вулиці Полуботка, 4. Квадрокси сусідитимуть з елітними котеджними містечками та приватними котеджами.

Зовнішня інфраструктура

Містечко розташувалося у спокійному зеленому районі, за 10 хвилин їзди від численних об'єктів соціальної та комерційної інфраструктури Крюківщини. В межах 15 хвилин автомобілем можна дістатися до супермаркету, кафешок, невеликих продуктових магазинів, дитячих садків і шкіл, поліклініки, відділення “Нової Пошти” та банків, салонів краси, “АТБ”, фітнес клубів та інших об'єктів.

Транспорт

Квадракси розташувалися в безпосередній близькості до столиці, дорога на власному автомобілі займе близько 20 хвилин без урахування пробок. Найближча зупинка громадського транспорту розташована за 15 хвилин ходьби, звідки вирушають маршрутні таксі до найближчих станцій метро “Теремки”, “Іподром”, “Виставковий центр”, час шляху — 40 хвилин. У межах півгодинної їзди знаходиться аеропорт Жуляни.

Архітектура

Квадракси "Квадро" — містечко на 0,12 га землі, що складається з 24 квадрексів з прибудинковими ділянками в 3 сотки. Квадракси являють собою двоповерховий будинок з мансардним дахом, розділений між кількома власниками. Новобудова зводиться з газоблоку з утепленням мінеральною ватою, пінопластом та пінополістиролом. Будинки будуються у єдиному архітектурному стилі з елементами баварського стилю. Фасади будинків оштукатурені у білий колір, що гармонує з чорними рамами вікон та декоративними лінійними елементами на фасадах. Мансардні дахи покриті металочерепицею сірого кольору. У будинках представлено як панорамне скління вікон, так і стандартне.

Внутрішня інфраструктура

Містечко знаходиться на закритій території під цілодобовою охороною та відеоспостереженням. На території заасфальтують дороги для автомобілів та зручні пішохідні зони, встановлять вуличне освітлення.

Квартири

Забудовник реалізує двоповерхові квадрекси площею 100 м2. Будинки мають функціональні ергономічні планування із просторими кімнатами. Будинки здаються в експлуатацію із встановленими енергоефективними вікнами та вхідними дверима, газовим або електричним котлом, автономним водопостачанням, септикою, електрикою. Квадракси огороджені один від одного, мають навіс із барбекю зоною, місце для автомобіля та зелену прибудинкову територію.

Забудовник

СК Квадракси „Quadrо“ займається будівництвом житлової нерухомості в Київській області. На рахунку компанії 2 реалізовані проєкти “Quadrо” у Вишневому та Крюківщині.

Також цей ЖК називають Квадрекси Квадро.

Яка адреса Квадрекси „Quadrо“ (Крюківщина)?

вул. Полуботка, 4.

Чи є квартири у продажу від забудовників?

Згідно з нашою информацією в Квадрекси „Quadrо“ (Крюківщина) квартир від забудовника немає.